Ons doel is om dynamische, gebruiksvriendelijke en goed vindbare websites te ontwikkelen. Dit betreft allerlei soorten websites, van kleine websites met CMS tot gehele webwinkel-/administratiebeheersystemen. Hiervoor gebruiken wij technieken als HTML, CSS, DHTML, JavaScript, PHP, Flash, etc.

Ontwikkeling

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van websites op basis van het open source beheersysteem WordPress. Dit beheersysteem (CMS) is zeer gebruiksvriendelijk en bovendien erg flexibel, waardoor achteraf altijd nieuwe wensen en functionaliteit kunnen worden toegevoegd.

Er zijn projecten die een oplossing nodig hebben die nog ontwikkeld moeten worden. Wij kunnen voor elk systeem een oplossing ontwikkelen eventueel gecombineerd met een op maat gemaakt beheersysteem (CMS). Van volledig geautomatiseerd reserveringssysteem tot kassaregistratie en voorraadbeheersysteem, alles is mogelijk…

Wij hebben reeds oplossingen voor websitesystemen als Marktplaats (advertentiewebsite), vacaturebank, kortingscoupon, Groupon (daily deal), veilingwebsite, business directory, how-to website, en nog veel meer.
Vraag gerust naar de mogelijkheden →

Webdesign pakketten

Voor website ontwikkeling op basis van WordPress hebben wij enkele standaard pakketten samengesteld. Deze websitepakketten zijn naar wens uit te breiden met extra functionaliteit. Uiteraard is het ook mogelijk een pakket geheel op maat samen te stellen. Bekijk onze voordelige webdesign pakketten →

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wat heb je aan een website als deze niet gevonden wordt… Wij ontwikkelen onze websites volgens W3C normen, en zorgen dat de website zoekmachine geoptimaliseerd is. Hierdoor is de vindbaarheid gegarandeerd. Uiteraard kunnen wij gespecialiseerde zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertising (SEA) van uw website verzorgen.
Meer informatie over zoekmachine optimalisatie →

Hosting

Naast de realisatie van uw website kunnen wij desgewenst ook de bijkomende webhosting voor u verzorgen. Wij adviseren u hierin en verzorgen de registratie van de domeinnaam en aanvraag van websiteruimte. Tevens richten wij de server voor u in en maken bijvoorbeeld de benodigde e-mailadressen aan.