Als u wilt dat uw website in Google en andere zoekmachines goed gevonden wordt is zoekmachine optimalisatie onmisbaar. De positie van uw website in Google en andere zoekmachines is afhankelijk van verschillende factoren. Deze zoekmachine optimalisatie factoren kunnen we onderverdelen we in de volgende categorieën:
– techniek
– content
– populariteit

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimisation – SEO)

Techniek: zoekmachine vriendelijke website

Het is van belang dat uw website technisch zoekmachine geoptimaliseerd is, dit stelt zoekmachines in staat uw website zo optimaal mogelijk te doorzoeken.
Wij zorgen dat de code gestructureerd wordt toegepast en uw content van de juiste tag’s wordt voorzien.
Al onze website’s worden 100% zoekmachine vriendelijk opgebouwd, waardoor vindbaarheid is gegarandeerd.

Content: zoekwoorden analyse

Naast een correcte technische opbouw van uw website is het van belang dat ook de content (alle teksten en afbeeldingen) van uw website geoptimaliseerd is. Om hoog te scoren in de zoekmachines is het van belang dat de zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden op de juiste locatie worden geplaatst. Elke pagina dient teksten en afbeeldingen te bevatten welke voorzien zijn van relevante zoekwoorden.
We voeren een zoekwoorden analyse uit, waarin we onderzoeken welke zoekwoorden voor uw website (en specifieke pagina’s) de beste resultaten in de zoekmachines zullen opleveren.

Populariteit: linkbuilding

Een van de manieren om de populariteit van uw website te verhogen is middels ‘linkbuilding’. Linkbuilding zijn links (op andere websites) welke naar uw website verwijzen. Het is van belang dat deze links op relevante en populaire websites staan.
Deze links kunnen ook van social media pagina’s (Facebook, Twitter, LinkedIn, etc.) of YouTube naar uw website verwijzen, hiervoor bieden wij ook oplossingen volledig op maat.
Linkbuilding draagt bij aan een hoger resultaat in de zoekmachines. Linkbuilding is standaard onderdeel van het zoekmachine optimalisatie startpakket en zoekmachine optimalisatie onderhoudspakket.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en prijzen van onze zoekmachine optimalisatie pakketten →

Zoekmachine advertising (Seach Engine Advertising – SEA)

Naast de zogenaamde organische ranking / zoekmachine resultaten, is het ook mogelijk in de zoekmachines te adverteren. Als men in Google op een bepaald zoekwoord of combinatie zoekt wordt in de advertentie ruimte (gesponsorde koppelingen) een advertentie geplaatst welke verwijst naar uw website.
Deze Google Adwords campagnes kunnen wij voor u opzetten en beheren.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en prijzen van onze zoekmachine advertising pakketten →