Wat doet Hotspot Design

Hotspot Design is een all-round grafisch ontwerp en webdesign bureau, gespecialiseerd in professionele diensten op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign en prepress. Uitgangspunt is de behoefte van de klant. Desgewenst begeleiden wij u bij het gehele proces, van concept tot eindproduct.

We zijn voortdurend bezig met het op peil houden van onze kennis, vaardigheden en ervaring in het vakgebied. Hierdoor zijn wij in staat om een breed scala aan oplossingen en kwalitatief hoogstaande service te bieden.

Wie is Hotspot Design

Hotspot Design is opgericht in 1999 door Julia van Leeuwen. Na haar studie Repro/typografie aan het Grafisch Lyceum Amsterdam heeft zij zich de kneepjes van het vak eigen gemaakt onder de vleugel van Paul Mijksenaar.

Specialisten

Hotspot Design werkt nauw samen met een selecte groep zeer ervaren specialisten, die alle denkbare grafische en web disciplines beheersen.

Visie

Hotspot Design heeft als uitgangspunt de volgende kernwoorden:
– vakmanschap
– functionaliteit
– gebruikersgemak
– dynamiek

Ieder zijn vak

Doordat wij met een selecte groep specialisten samenwerken kunnen we een zo breed mogelijk pakket aanbieden, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Per opdracht kan zo het meest ideale team worden samengesteld, waarbij de kosten minimaal blijven.